fara(tapioca)fara(tapioca)mobilelogo3fara(tapioca)
  • خانه
  • نشاسته
    • نشاسته تاپیوکا خوراکی
    • نشاسته تاپیوکا پرژل
    • نشاسته تاپیوکا خوراکی 25 کیلویی
    • نشاسته سیب زمینی خوراکی
    • نشاسته سیب زمینی پرژل
    • نشاسته سیب زمینی صنعتی
    • نشاسته سیب زمینی خوراکی 25 کیلویی
  • بابل تی
    • مروارید تاپیوکا ساده
    • مروارید تاپیوکا شکلاتی
    • مروارید تاپیوکا آلبالویی
    • مروارید تاپیوکا پرتقالی
    • مروارید تاپیوکا بلوبری
    • مروارید تاپیوکا موهیتو
  • مقالات
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • حساب کاربری من
    • پرداخت
    • ثبت شکایات
    • قوانین و مقررات
  • فروش عمده نشاسته
  • درباره ما
  • سوالات متداول
  • ارتباط با ما
0

تومان0

✕

کیک بالرین هرمی

  • Home
  • دستور پخت
  • کیک بالرین هرمی
باسلوق ژله ای
دسامبر 13, 2018
کیک پرتقالی
دسامبر 13, 2018
Published by محمد at دسامبر 13, 2018
Categories
  • دستور پخت
Tags

مواد لازم

6 نفر و بیشتر
  1. 1-2 عدد موز
  2. 1 بسته بیسکوییت پتی بور
  3. 2 لیوان شیر
  4. 2 ق غ سر پر آرد سفید
  5. 2 ق غ سر پر نشاسته ذرت
  6. 1 لیوان شکر
  7. 1/2 ق چ وانیل
  8. 3 ق غ پودر کاکائو
  9. 1 ق غ کره
  10. گردو به مقدار لازم

مراحل

3-4 ساعت
  1. تمامی مواد بجز بیسکوییت و موز را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود.

  2. سلفون رو روی میز پهن کنید 3 ردیف به عرض و 4 ردیف به طول بیسکوییت ها رو بچینید بعد روش پودینگ آماده شده رو بریزید باز یک ردیف بیسکوییت بچینید 3 ردیف یا دو ردیف بیسکوییت بچینید وسطش رو یک ردیف خالی بزارید و وسطش رو موزها رو بچینید و پودینگ باقیمانده رو کنار موزها بمالید وسلفون رو جمع کنید و حالت مثلثی ببندید

  3. و از مابقی پودینگ رو و اطراف هرم تشکیل شده ریخته بعد کیک مثلثی رو 3 یا 4 ساعت در یخچال قرار بدید تا خودشو بگیره

  4. بعد از این زمان با هر موادی که باب سلیقه شماست تزئین کنید
    من مقداری خامه شیرین شده رو به صورت نامنظم روی پودینگ ریختم و با خلال دندون خطوط ابر و بادی ایجاد کردم و با میوه شکری و چیپس توت فرنگی تزئین کردم.

محمد
محمد

Related posts

دسامبر 13, 2018

کیک پرتقالی


Read more
دسامبر 13, 2018

باسلوق ژله ای


Read more
دسامبر 13, 2018

مسقطی زعفرانی


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

نشان ها

logo-samandehi

لینک های مرتبط

  • فرانه سپهر گیتی
  • فارا استگ
  • قوانین و مقررات

هرگونه سوالی دارید ؟ تماس بگیرید
برای هرگونه پیگیری و سوال در مورد نحوه سفارش گذاری با 09359142333 تماس بگیرید و در صورت پاسخ ندادن ، شماره سفارش و یا نام شریفتون رو برای ما پیامک کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.
Designed By HarmonyWeb
    0

    تومان0