همه مواد شیر + شکر+آرد+نشاسته رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه و ته نگیره
باید غلظت مایع مثل فرنی بشه، یکم از فرنی سفت تر اگه میخوایین برش بزنین و برش خورده سرو کنین والا اگه سرو تک نفره باشه مثل فرنی باشه کافیه
وقتی غلظت مایع به حد دلخواه شد از رو حرارت برداشته و کره و وانیل رو اضافه کرده خوب هم میزنیم
کف قالب مستطیل شکل (من از قالب لوف استفاده کردم) یه نایلون میندازیم و از مایع یه دست آماده اول یه ردیف کف ظرف ریخته بعد بیسکویتها رو یک ردیف چیده و بعد از مایع فرنی روی بیسکویتها. من دو ردیف بیسکوییت چیدم
مایع آماده ریخته شده تو قالب رو حدود چهار ساعت تو یخچال گذاشته، وقتی خودشو گرفت تو ظرف سرو برگردونده و تزیین میکنیم. من با سس شکلات (شکلات بن ماری شده) و بادام پرک تزیین کردم
برای برش این دسر از برشهای مورب مثلثی استفاده کنین. خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنین