تمامی مواد بجز بیسکوییت و موز را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود.
سلفون رو روی میز پهن کنید 3 ردیف به عرض و 4 ردیف به طول بیسکوییت ها رو بچینید بعد روش پودینگ آماده شده رو بریزید باز یک ردیف بیسکوییت بچینید 3 ردیف یا دو ردیف بیسکوییت بچینید وسطش رو یک ردیف خالی بزارید و وسطش رو موزها رو بچینید و پودینگ باقیمانده رو کنار موزها بمالید وسلفون رو جمع کنید و حالت مثلثی ببندید
و از مابقی پودینگ رو و اطراف هرم تشکیل شده ریخته بعد کیک مثلثی رو 3 یا 4 ساعت در یخچال قرار بدید تا خودشو بگیره
بعد از این زمان با هر موادی که باب سلیقه شماست تزئین کنید
من مقداری خامه شیرین شده رو به صورت نامنظم روی پودینگ ریختم و با خلال دندون خطوط ابر و بادی ایجاد کردم و با میوه شکری و چیپس توت فرنگی تزئین کردم.