
کیک بالرین هرمی
دسامبر 13, 2018
نشاسته تاپیوکا چیست؟
دسامبر 13, 2018مواد لازم
۶ نفر و بیشتر
-
۱ لیوان آرد
-
۱ لیوان شکر
-
۲ عدد تخم مرغ
-
۱/۲ لیوان ماست شیرین
-
۱/۲ لیوان روغن مایع
-
۱ ق غ سرپر نشاسته ذرت
-
۱/۴ ق چ وانیل
-
۱ ق چ بکینگ پودر
-
پرتقال اسلایس شده: به میزان لازم
-
۱ ق چ رنده پوست پرتقال
مراحل
۱ ساعت
-
تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شه. بعد شکر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شه. بعد به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید. پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کنید و در نهایت مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردید. کف قالب کاغذ روغنی بندازید مایه کیک رو بریزید و پرتقال هایی که نازک برش خورده رو بچینید روی کیک و قالب رو حدود ۱ ساعت توی فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
-
می تونید به جای ماست آب پرتقال بریزید. برش های پرتقال رو هم می تونید توی شهد بجوشونید تا تلخیش گرفته بشه. من اینکارو نکردم و کیکم تلخ نشد.