
باسلوق ژله ای
دسامبر 13, 2018
کیک پرتقالی
دسامبر 13, 2018مواد لازم
-
1-2 عدد موز
-
1 بسته بیسکوییت پتی بور
-
2 لیوان شیر
-
2 ق غ سر پر آرد سفید
-
2 ق غ سر پر نشاسته ذرت
-
1 لیوان شکر
-
1/2 ق چ وانیل
-
3 ق غ پودر کاکائو
-
1 ق غ کره
-
گردو به مقدار لازم
مراحل
-
تمامی مواد بجز بیسکوییت و موز را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود.
-
سلفون رو روی میز پهن کنید 3 ردیف به عرض و 4 ردیف به طول بیسکوییت ها رو بچینید بعد روش پودینگ آماده شده رو بریزید باز یک ردیف بیسکوییت بچینید 3 ردیف یا دو ردیف بیسکوییت بچینید وسطش رو یک ردیف خالی بزارید و وسطش رو موزها رو بچینید و پودینگ باقیمانده رو کنار موزها بمالید وسلفون رو جمع کنید و حالت مثلثی ببندید
-
و از مابقی پودینگ رو و اطراف هرم تشکیل شده ریخته بعد کیک مثلثی رو 3 یا 4 ساعت در یخچال قرار بدید تا خودشو بگیره
-
بعد از این زمان با هر موادی که باب سلیقه شماست تزئین کنید
من مقداری خامه شیرین شده رو به صورت نامنظم روی پودینگ ریختم و با خلال دندون خطوط ابر و بادی ایجاد کردم و با میوه شکری و چیپس توت فرنگی تزئین کردم.