
کرابیه نشاسته نارگیلی ترکیه
دسامبر 13, 2018
مسقطی زعفرانی
دسامبر 13, 2018مواد لازم
-
1 لیتر (4 دسته) دار فرانسه) شیر
-
1 لیوان شکر
-
3 ق غ آرد گندم
-
4 ق غ نشاسته سیب زمینی25 گرم کره یا مارگارین (میتونین کمی بیشترش کنین)
-
وانیل به میزان دلخواه
-
1 بسته بیسکوییت پتی بور
-
همه مواد شیر + شکر+آرد+نشاسته رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه و ته نگیره
-
باید غلظت مایع مثل فرنی بشه، یکم از فرنی سفت تر اگه میخوایین برش بزنین و برش خورده سرو کنین والا اگه سرو تک نفره باشه مثل فرنی باشه کافیه
-
وقتی غلظت مایع به حد دلخواه شد از رو حرارت برداشته و کره و وانیل رو اضافه کرده خوب هم میزنیم
-
کف قالب مستطیل شکل (من از قالب لوف استفاده کردم) یه نایلون میندازیم و از مایع یه دست آماده اول یه ردیف کف ظرف ریخته بعد بیسکویتها رو یک ردیف چیده و بعد از مایع فرنی روی بیسکویتها. من دو ردیف بیسکوییت چیدم
-
مایع آماده ریخته شده تو قالب رو حدود چهار ساعت تو یخچال گذاشته، وقتی خودشو گرفت تو ظرف سرو برگردونده و تزیین میکنیم. من با سس شکلات (شکلات بن ماری شده) و بادام پرک تزیین کردم
-
برای برش این دسر از برشهای مورب مثلثی استفاده کنین. خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنین