
مسقطی زعفرانی
دسامبر 13, 2018
کیک بالرین هرمی
دسامبر 13, 2018مواد لازم
6 نفر و بیشتر
-
1/2 پیمانه نشاسته
-
1 پیمانه شکر
-
2 قاشق غ گلاب
-
1/2 قاشق غ کره
-
1 بسته پودر ژله
-
مقداری پودر نارگیل
-
گردو (سلیقه ای)
مراحل
45 دقیقه
-
نشاسته را در 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم
ژله را در یک لیوان آب جوش جداگانه حل کرده بعد از سرد شدن با نشاسته دریک قابلمه ترکیب می کنید -
ترکیب بالا رو با حرارت ملایم منظم هم می زنیم و کم کم گلاب کره وشکررو اضافه می کنیم
-
بعد از حدود پنج دقیقه که کمی سفت شد در قالب مورد نظر ریخته حداقل 3 ساعت در یخچال میگذاریم
-
درآخر باسلوق ها رو یکی یکی در پودر نارگیل می غلطونیم
این باسلوق از باسلوق های دیگه نرم تر میشه تقریبا به نرمی خود ژله