تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شه. بعد شکر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شه. بعد به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید. پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کنید و در نهایت مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردید. کف قالب کاغذ روغنی بندازید مایه کیک رو بریزید و پرتقال هایی که نازک برش خورده رو بچینید روی کیک و قالب رو حدود ۱ ساعت توی فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
می تونید به جای ماست آب پرتقال بریزید. برش های پرتقال رو هم می تونید توی شهد بجوشونید تا تلخیش گرفته بشه. من اینکارو نکردم و کیکم تلخ نشد.