حلوای نشاسته
دسامبر 13, 2018دسر کیک نشاسته با شیر و بیسکوییت
دسامبر 13, 2018
-
-
1 استکان چای (کمرباریک) نشاسته تاپیوکا
-
-
-
2 استکان چای آرد (سرپر باشد)
-
-
-
در کاسه ای اول تخم مرغ +پودر شکر ترکیب شد وانیل +نشاسته+نارگیل را بریزید و با چنگال خوب ترکیب کنید تا یکدست شود سپس آرد +بیکینگ را الک کردید و کم کم به مواد اضافه کنید (نکته اگر شکلاتی دوست دارید 1 قاشق آرد را کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید) مواد را با دست ورز داده چسبندگی زیادی نداشت حالا آماده شکل دادن است به اندازه گردو جدا کنید و در دست گرد کرده با فاصله داخل سینی کاغذ روغنی قرار دادید بچینید.
- داخل فر گرم با درجه 180 سانتیگراد به مدت 8 _ 10 دقیقه آماده می شود، بعد از فر خارج کنید. خنک که شد در ظرف سرو چیده نوش جان کنند
نکته: اصلن زمان بیشتری برای پخت ندهید شیرینی ها سفت می شود.
نکته: میتونید بجای پودر نارگیل از پودر بادام یا به همون مقدار آرد بریزید اما شیرینی ها مانند شیرینی کشمشی تخت می شوند (به امتحانش می ارزه خوشمزه میشه)