نشاسته رو با آب حل کردم و از صافی رد کردم داخل قابلمه نچسب ریختم و روی حرارت گذاشتم مدام هم زدم تا بجوشه، شکر رو بهش اضافه کردم هم زدم تا شکر داخلش حل بشه تا مایع غلیظ بشه نصف لیوان گلاب داشتم بهش اضافه کردم همراه وانیل اگه دوست داشتین خلال بادام بهش اضافه میکنید.
۵۰ گرم کره یا روغن حیوانی رو اضافه کردم به همراه زعفران هم زدم تا غلیظ بشه در حدی که جای قاشق روش بمونه و نیم ساعت روی شعله پخش کن گذاشتم و دم کنی هم گذاشتم تا خوب دم بکشه دیدی خامی ناشسته از بین بره، بعد قالب رو چرب کردم ریختم توش می تونید
در ظرف صاف هم بریزید بعد برش بزنید چند ساعت بمونه خنک و سفت بشه بعد بزارید داخل یخچال، بعد یکی دو ساعت آماده نوش جان کردن میشه
سلام عزیزان، سفارشات بابل تی تا تاریخ 17 اسفند در امسال و مابقی بعد تعطیلات 13 آماده و ارسال میگردند . رد کردن